Om Malermester Tommy Jensen A/S

Virksomheden startede i 1984 som et enkeltmands firma, med Tommy Jensen som malermester og har siden udviklet sig. I 2001 blev firmaet omdannet til et A/S selskab. Vi er i dag mellem 8-10 ansatte og ønsker ikke at blive større, da det er vigtigt for os at have den nære kontakt med kunder såvel som medarbejder.
Firmaet har med sine 40 år vokset sig større, og er nu familie drevet. Sønnen Casper Jensen indtrådte i ledelsen i 2019, som nu er den reel ejer. Derfor er det både Tommy og Casper som hjælper jer i gang med jeres projekt, opmålinger, priser, m.m.
På vores kontor sidder også Tina Jensen, som holder orden i papir og faktura. Derfor er hendes navn og tlf. nummer altid angivet på jeres faktura, så i nemt kan kontakte hende ved eventuelle spørgsmål.
Derud over har vi det bedste team af dygtige og passioneret malere. Hvor nogen af dem også er uddannet i firmaet, efterfølgende blevet og stadig er her i dag 10-15 år senere.
Med mere end 40 års erfaring, kombineret med altid at være opdateret med de nyeste materialer, teknikker m.m. kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med malerarbejde.

Kontakt os i dag for at høre mere eller få et tilbud.

Kontakt os

Adresse

Granvej 18

4683 Rønnede

Danmark

E-mail
Telefon